مواد اولیه اصلی کرم بروله خامه و زرده تخممرغ است. بافت داخلی این دسر، نرم و کرم مانند و ویژگی اصلی آن، حالت کاراملی سوخته روی آن است. تهیه این دسر زمان زیادی میخواهد؛ اما به مزه خوب آن میارزد.
مواد لازم تهیه کرم بروله :
- خامه: ۲ پیمانه
- زرده تخممرغ: ۴ عدد
- شکر: ۱۰ قاشق غذاخوری
- وانیل: یک و نیم قاشق چایخوری
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- شکر برای روی دسر: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرم بروله :
خامه را با ۴ قاشق شکر، وانیل و نمک در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا داغ شود. وقتی حبابهای کوچکی روی خامه ظاهر شد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.
در کاسهای زردهها را خوب هم بزنید؛ سپس ۶ قاشق شکر افزوده، دوباره هم بزنید تا شکر در تخممرغ حل شود. پس از آن، مخلوط خامه را به مخلوط زرده و شکر بیفزایید.
مایه دسر را در کاسههای سرامیکی یا پیرکس ریخته و حدود سه چهارم هر کاسه را پر کنید. کاسهها را در سینی فر گذاشته و مقداری آب جوش در سینی بریزید.
حدود ۴۰ دقیقه طول میکشد تا دسر آماده شود. زمانی پخت کامل میشود که کرم حالت فنری داشته و رنگ روی آن یکدست باشد. اگر دسر مانند ژله سفت شده باشد، یعنی بیش از حد پخته است. پس از آماده شدن کرم، آن را ۴ ساعت در یخچال بگذارید. این دسر را تا ۴ روز میتوانید در یخچال نگه دارید.
برای سرو، دسر را از یخچال بیرون آورده و روی هر کاسه یک قاشق چایخوری شکر بپاشید. فندک مخصوص را به طور چرخشی با چند سانت فاصله روی سطح دسر حرکت دهید تا حالت کاراملی و سوخته بگیرد. اگر فندک مخصوص ندارید، کاسهها را در سینی فر گذاشته و شعله بالای فر را روشن کنید. وقتی روی دسرها حالت سوخته پیدا کرد، آنها را بیرون آورده و پس از خنک شدن سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
آشپزی قاشق ,خامه ,حالت ,یخچال ,چایخوری ,شعله ,قاشق چایخوری ,بیرون آورده ,فندک مخصوص ,قاشق غذاخوری ,حالت کاراملی منبع
درباره این سایت