طرز تهیه آش سبزی شیرازی را در مجله دلتا بخوانید. آش سبزی

آش سبزی از آش‌های سنتی شیراز است که بیشتر به عنوان آش نذری درست می‌شود. این آش با روغن داغ، پیاز داغ، آبلیمو و نان سنگک سرو می‌شود. سبزی این آش تره و ترخون است و در تهیه آن از گوشت استفاده می‌شود.

مواد لازم تهیه آش سبزی :

  • برنج: ۳ لیوان
  • گوشت: ۵۰۰ گرم
  • لوبیا سفید: یک لیوان
  • نخود: یک لیوان
  • عدس: یک لیوان
  • تره: یک کیلو
  • ترخون: ۱۰۰ گرم
  • روغن به میزان لازم
  • زردچوبه و پودر دارچین به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه آش سبزی

طرز تهیه آش سبزی :

برنج و حبوبات را از شب قبل خیس کنید. حبوبات را جداگانه بپزید و کنار بگذارید.

پیاز را خرد کرده و با گوشت تفت دهید. بهتر است از گوشت گردن یا سردست استفاده کنید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، مقداری آب، زردچوبه و پودر دارچین بیفزایید تا با گوشت بپزند. پس از اینکه گوشت پخت، آن را ریش ریش کنید.

در قابلمه‌ای چند لیوان آب بریزید. برنج، تره و ترخون خرد شده را با نمک و فلفل در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا برنج بپزد و شل شود. در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ سبزی تیره نشود.

آش سبزی شیرازی

تره و ترخون را قبل از افزودن به برنج، کمی با روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

حبوبات و گوشت پخته شده را به مخلوط برنج و سبزی اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید مواد را در میکسر بریزید تا یکدست و مانند حلیم شود. در مراحل آخر پخت باید مرتب آش را هم بزنید. راز اصلی خوشمزه شدن و کشدار بودن این آش، هم زدن آن است.

وقتی آش غلیظ و کشدار شد، آماده است. آن را با پیاز داغ تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک آش محلی دیگر ” آش عباسعلی کرمانشاهی “ را مطالعه کنید.




آشپزی سبزی ,گوشت ,تهیه ,لیوان ,برنج ,لازم ,میزان لازم ,پودر دارچین ,سبزی برنج ,سبزی شیرازی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نمایندگی ماشین لباسشویی ال جی در رشت اچ بی سوییت کارکده mtina سایت پست نما